Dor de Vamă

 

       Se întâmpla cândva prin vacanță, spre final de vară, o plimbare pe la mare.

    Am ajuns în Vama Veche într-o zi atât de ploioasă, încât abia așteptam să se oprească ploaia pentru a ieși pe plajă. Primele două zile au fost mai reci și înnorate, zile perfecte pentru relaxare pe plaja, cules de scoici și plimbarea care ajungea ca destinație aproape de bulgari.

    Cu toate acestea atomosfera a fost încântătoare încă din prima zi; terasele cu muzica rock live, care se auzea la orice pas, faleza care era plină de turiști veniți din orice loc al țării, dar și din strainătate,  magazinele pline de suveniruri în care predominau brățările de piele handmade și alte accesori destinate pasionaților de rock. Primul lucru care te întâmpină în Vamă sunt vamaioții și fanii rock-ului care traiesc într-un spirit foarte liber și par a fi locuitorii cei mai fideli ai acestei stațiuni din mai până după jumătatea lunii septembrie.


  
 

În Vamă, oamenii par să fie creativi când vine vorba de denumirea desertului, mai ales al clătitelor. 

     Singurul lucru care nu a fost așa de placut în aceste zile de vacanță, a fost că vremea se încălzea din ce în ce mai mult, iar din păcate noi ne pregăteam de plecare și am fi vrut să ne bucurăm și mai mult de plajă, mare și soare. Așa că singurul lucru pe care îl așteptăm iubitorii de mare este să treacă cât mai repede următoarele două anotimpuri. 

Un gând despre „Dor de Vamă

  1. Intrebarea mea mare intrebatoare. Ai vazut cumva corturi pe plaja??? Mai exista sportul asta??? Cand eram eu pe la 20 de ani…. Oho… Ce cort trageam pe acolo! Libertate frate!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s