Asigură-ți rolul de actor principal în propria viață

    Viața… Ce este oare?! 

        O luptă…dar depinde ce luptă vrei să crezi că este…o luptă pe care o o ai cu tine în fiecare zi…. zi în care îți dorești să ai mai mult, să poți mai mult, să  vrei să nu mai vezi în jurul tău atâta mediocritate și atâta indiferență. Dar la un moment dat depinde mult în ce societate, familie, anturaje te afli, și anume cele care promovează valori sau doar pasivitate și ignoranță. Și așa..ajungi să te mulțumești cu jumătați de măsură, să ai standarde la un nivel de „Evul Mediu” în dezvoltarea ta. 

        Așa, ajungi să-ți dorești lucruri, persoane, destinații la fel ca în copilărie, când îți doreai cu ardoare doar jucăriile care erau pe gustul tău. Iar toate astea, după ce le ai sau le parcurgi, îți dai seama că, de multe ori că nu erau pentru tine, că nu ți se potriveau, doar că în acele momente, era tot ce îți doreai și ai fi luptat pentru acestea.  

         Și așa…ajungi să renaști după fiecare experiență sau eșec din viața ta.

       Așadar,  fă lucrurile care te fac să te simți viu, puternic, împlinit.  Agață-te în fiecare zi de motive intense, palpabile, care să te facă să te simți împlinit, care îți asigură pașii spre tot ceea ce iți dorești să realizezi.

       Gândește pătrunzător, cu încredere, speranță și fă pași mărunți, dar siguri în fiecare zi, pentru tot ce îți dorești, fără să te limitezi sau să fii influențat să renunți vreodată. 

       Nu te dezamăgi  dacă nu vei avea rezultatele pe care le așteptai, știind că, tu ai încercat orice îți statea în putință pentru ce îți doreai.

 În încheiere, îți sugerez să iei în calcul citatul Corinei Caragea, și anume că:           „Nu pierzi niciodată. Ori câștigi, ori înveți”.

Un gând despre „Asigură-ți rolul de actor principal în propria viață

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s