Particip la Future of Media

 

   Mă bucur să vă anunț că voi participa la Future of Media. Este primul eveniment la care particip în calitate de Blogger acreditat. Am auzit numai lucruri frumoase despre acest eveniment și astept să vă împărtășesc și vouă experiența pe care o voi avea.

   Future of Media este evenimentul unde vei auzi și se va vorbi de tendințele anului 2016 în materie de media, advertising, digital marketing, online publishing și tehnologie. De asemenea, vei afla care sunt schimbările actuale în media și inovațiile care iși pun amprenta în platformele de comunicare.

   Așadar, vino și tu. Înscrie-te aici gratuit pâna pe 26 noiembrie, la evenimentul care te va ajuta să descoperi cum poți îmbina mai ușor canalele media cu inovații în comunicare și impactul pe care îl vor avea acestea asupra pieței de media & marketing. Toate acestea le vom auzi de la speakerii cu o experiență în spate care ne vor împărtăși din noile tendințe media, strategii de comunicare eficiente în diferite mijloace media și tactici pentru dezvoltarea afecerilor din industrie.

   Aștept să ne vedem în număr cât mai mare pentru că, evenimentul Future of Media este locul de unde pleci cu informații noi pe care să le pui în practică, cu prieteni noi cu care vei putea colabora pe viitor și nu în ultimul rând, cu nerăbdarea de a sosi următoare ediție Future of Media.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s