YouTube Bazaar, documentarul regizat de Dan Chișu

Aseară, am vizionat YouTube Bazaar, documentar ce a avut premiera la Cinema Studio. Personajul principal în jurul căruia se învârte intreaga acțiune este Bahoi, un tânăr rrom. Personaj remarcant de altfel prin prisma filmulețelor lui postate pe YouTube. Acesta a visat să aibă propriul său canal media pe Youtube și a reușit. Prin perseverență, simplitate și modestie.
Bahoi nu te invita sa-l urmărești și să devii fanului lui. Dacă îl placi, îl placi asa cum este. Acesta încearcă să își exprime stilul său de viață. Este pasionat de muzica, în special de rap și îi sfătuiește pe toții rromi să nu asculte sau să cânte manele pentru că nu este neapărat un gen de muzică care sa îi reprezinte. Bahoi devine remarcat, iar apoi chiar și imitat de fanii lui, printr-un clip în care încearca să sară de pe un pod în apă, de la o înălțime foarte mare.

Bahoi este unul dintre puținii care a avut curajul cu filmulețele sale, să fie mereu consecvent și să apară de fiecare dată cu ceva nou.
Prin fiecare filmuleț al său încearcă să își arate personalitatea puternică, originalitatea, creativitatea și nu în ultimul rând să îți dea chiar o lecție de viață și sa îți dovedească că se poate. Tot ce trebuie este doar să îți dorești.

Mediul virtual îl dezvoltă mult pe Bahoi. Așa ajunge acesta cunoscut până peste hotare. Tot ce trebuie să știți este că Bahoi nu avea ocazia să fie urmărit de prietenii și vecinii săi din Peninsula, localitate din Constanța, deoarece aceștia nu aveau calculatoare și accees la Internet. Așa că, tot ce a putut sa facă Bahoi pentru aceștia a fost să aducă calculatoare în acest sat. Începând de la copii până la adulți, toți au putut să îl urmărească și deja îi stiu toate clipurile acestuia.

YouTube Bazaar o să ți se pară comic, vei râde când îl vezi, dar totodată acest documentar exprimă realitatea în care trăim și modul în care oamenii încearcă să își depășească condiția.
Regia și șcenariul sunt semnate de Dan Chișu, care împreună cu echipa sa a reușit să realizeze acest documentar.

Filmul va apărea în cinematografe pe 26 noiembrie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s