Te aștept la prima conferință a industriei muzicale din România

Sunt bucuroasă că astăzi vă scriu despre prima conferință dedicată industriei muzicale din România.
Pentru aceasta vă invit pe 16 și 17 februarie la Hanul Gabroveni din București. Îți poți rezerva acum un loc la prima conferință internațională dedicată exclusiv industriei muzicale din România, sub numele de Mastering The Music Business.

Cu toții vedem destul de clar amploarea pe care a luat-o așcensiunea industriei muzicale din România. De asemenea, mulți artiști locali deja s-au făcut cunoscuți și sunt apreciați pe plan internațional.

Conferința este adresată muzicienilor și pasionaților de muzică care țin pasul cu ultimele trenduri, doresc să atingă performanța, succesul și să fie informați permanent indiferent de genul muzical interpretat.

Sunt sigură că aveți mai multe genuri de muzică și trupe preferate pe care le ascultați și urmăriți întru totul. Îi analizați la orice pas pe care îl fac pentru publicul lor.

Dar uite că se pot întampla și evenimente triste, cum a fost cel din clubul Colectiv. Eveniment care a dovedit o realitate a industriei muzicale din România. Artiști și muzicieni care se bazează pe veniturile din concerte, iar mulți dintre ei acceptă să cânte oriunde și în orice condiții. Trebuie să se învețe din această greșeala pentru a nu mai fi repetată. După tragedia din Colectiv, industria muzicală a avut de suferit din mai multe puncte de vedere. Este normal să înțelegem că trebuie să fim mereu pregătiți cu responsabilitate pentru o cât mai buna desfășurare a activității muzicale.

Vă invit la acest eveniment pe toți pasionații de muzică. Și nu în ultimul rând, vă las aici lista speakerilor internaționali și din România care vor fi prezenți la conferință. Așadar, vom fi încântați când vom auzi de la acești profesioniști pasionați, noile trenduri, cum influențează online-ul această industrie cât și despre promovare și branding făcute corect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s