Orizont

Orizont este filmul care te captivează până la final. Transpus după Moara cu noroc, filmul Orizont descrie o realitate pe care o putem întâlni în zilele nostre. O realitate în care predomină puterea banului, imoralitatea și ilegalitatea. După cum știm din Moara cu noroc tema centrala a cărții și a filmului se învârte în jurul faimei, puterii și a banilor.

Lucian și Andra s-au mutat din Turda la o cabană pierdută undeva prin munții Apuseni. Aici și-au făcut impreună cu familia lor un restaurant pe care îl numesc Orizont. Profitul părea să fie unul destul de mare. Dar toată liniștea din familie reușeste să fie perturbată atunci când apare Zoli, un cap al mafiei tăierilor ilegale de păduri.

Lucian ajunge la tribunal datorită oamenilor lui Zoli care îi creează mereu probleme.

Zoli prinde o slăbiciunea de-a Andrei. O invită în oraș în condițiile în care știe că Lucian nu iese cu ea la plimbare și o ține izolată.

Lucian este un om muncitor, dar ușor influențabil. Totuși, în final dă dovadă că este un om puternic care reusește să ia singur decizia.

Lucian este un om credincios și căruia îi place dreptatea. De fiecare dată încearcă să spună poliției prin ce a mai trecut datorită lui Zoli. Dar totuși acesta nu a putut să îl ierte pentru ce i-a făcut. Așa că, într-o seară, după ce se întoarcea de la Cluj, Lucian nu mai poate răbda și pune capăt acestei presiuni.

Finalul acestui film este unul la care nu te aștepți. Andra și Lucian realizează că liniștea colibei lor de dinainte îi făceau mai fericiți. Iar credința și devotamenul pare să îi ajute până la final.

Orizont este filmul care ne vorbește despre putere. Puterea banului, adevărului și a dragostei. În ciuda celor prin care au trecut, Andra și Lucian își dau seama că sunt mai puternici când sunt împreună.

În final, vreau să vă las câteva detalii legate de film și să vă spun că acesta va rula în cinematografe începând cu data de 12 februarie.

Regia: Marian Crişan
Producători: Viorel Sergovici, Bobby Păunescu, Mihai Dorobanţu
Distributia:
Lucian – Andras Hathazi
Andra – Rodica Lazăr
Zoli – Bogdan Zsolt
Adi – Emilian Oprea
Mama Andrei – Maria Seleş
Pintea – Valeriu Andriuţă
în alte roluri: Ioan Paraschiv, Elena Purea
Producători: SOLAR INDIEJUNCTION, MANDRAGORA MOVIES, ROVA FILM
Cu sprijinul Consiliului Naţional al Cinematografiei din România.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s