Curățenia este posibilă în orice zi

A început curățenia de primăvara! Nu știu cât chef ai sau nu, dar sigur ți-ar prinde bine un ajutor la curățenie. Pentru că am fost pusă în mai ambele tabere și în cea de a face singură curățenie, dar și în cea de a ajuta la aceasta, o să îți las în rândurile de mai jos niște povești reale, dar și niște viitoare soluții pentru curățenie.

Te-ai gândit că singur/ă nu o sa poți face față la curățat și apoi la aranjat prin toată casa? Dar știi că dacă îți rogi iubitul, soțul, prietenul sau prietena nu e cea mai bună soluție pentru că nu e o plăcere de partea lor dat fiind faptul că de fiecare dată de rogi de ei.

Soluția mea pentru asta ar fi să tragi cu ochiul peste reduceri aspiratoare.

Pentru ca în casa ta să pătrunda mai mult soare,

Curațenia fă-o să fie în floare!

Și prea puțin obositoare.

În achizițioanarea unui  aspirator,

Vei simți un important favor.

Nu o sa mai stai prea mult în picioare,

Sa cauți oferte pentru curațare

Magazin online aspiratoare,

Te scapă de alergat prin magazine

Și îți va aduce aspiratorul la tine.

După ce ne-am delectat cu oferte de aspiratoare și produsele din magazinul online, aș vrea să mai stau un pic pe aici. Să răscolesc din amintirile ce mi-au reamintit că sigur aș fi avut nevoie de un aspirator performant la vremea aceea, dar numai în zilele de astăzi îl puteam găsi.

În urmă cu ceva timp, ne era greu să curățăm covoarele și am fi dat oricât pentru a avea oportunitatățile de curățat pe care le avem acuma.

Îmi amintesc, că tatăl meu trebuia să meargă la final de săptămână sa bată covoarele. Iar locul cel mai aproapiat, era cel din spatele blocului, deoarece avea  bara aceea specială. Recunosc, ieșeam și eu atunci. Dar, pentru a face sport și in acelasi timp, pentru că am auzit eu, că dacă te ții de bara aia, mai poți crește și în înălțime :)).

Dar problema era că ajungeam acasă, iar cainele meu, Dixie, reușea să facă covoarele la loc, pline de păr sau să răstoarne diverse și mâncare pe covor.

Bineînțeles, că pentru mama mea era supărator ce se întâmpla pe vreme aia. Dar, a trecut.

O altă problemă, ar fi cum spălam noi covoarele.

Voi cum făceați asta? Le spălați în cadă?

Noi aveam altă soluție. Le duceam la țară. Avem acolo un loc amenajat special pentru a spăla covoarele. Aici vin oameni din tot satul, deoarece este un râu cu o apă foarte curată și ciment turnat pe jos, pentru întins covoarele.

Într-o zi, ajungem cu o vecină să ne ajute la spălat. După bălăceală și curățat de covoare, ne prinde aproape seara. Vecina pleacă acasă, pe jos, pentru că trebuia să îi vină animalele de la câmp. Noi rămânem să așteptăm să se scurgă covoarele de apă și să ajungă  mașina ca să putem pleca cu ele. Dar abia de atunci încolo pentru mine, fratele meu și mama mea începea adevărata probă  a acelor momente.

Dat fiind faptul că mama mea este o persoană minuțioasă,  ei încă nu îi placea ce vedea că iese din covoare. Ieșea încă ceva spumă. Ce puteam să facem în cazul ăsta? Să tornăm iar apă cu gălețile peste covoare. Iar pentru asta a urmat să așteptăm și mai mult. Până ne-a prins noaptea. Covoarele trebuiau să nu mai conțină atâta apă pentru că efectiv păreau de o tonă. :)). Ce nu părea așa benefic pentru noi,  era că în zona aia a fost plin de tânțari și mai eram și aproape de cimitir. Dar, într-un final am reusit să ajungem acasă în regulă și noi și covoarele.

Acum, pare o întâmplare amuzantă. Asta pentru că, pe vremea aia, nu puteai  avea un aspirator Rohnson profesional.

Rohnson AquaTech R144, fiind aspiratorul inovator cu filtrare prin apă ce extrage praful și murdăria în recipientul de colectare, filtrul HEPA reținând 99, 99 % din particulele mai mari de 0,3 microni.

Acest aspirator, cu siguranță și-ar fi făcut efectul rapid împotriva prafului, am fi scăpat de bătut covoare și spălatul la râu cu mai puține bătai de cap și oboseală.

Așdar, cu noul ajutor, să începem curățenia cu voie bună, în fiecare săptămână!

Iar ca o ultimă precizare, vreau să menționez că acest articol l-am scris pentru Spring SuperBlog 2016.

logo_marketonline_mic1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s