Nu uita sensul propriu al cuvântului țăran!

În primul rând, vreau să îi felicit pe toți reprezentanții revistei Biz care au lucrat la campania asta.

Chiar îmi doresc să conștientizeze câți mai mulți oameni, că un țăran, nu este un necioplit, mitocan sau bădăran. Astăzi, acest cuvânt îl folosim cu sens peiorativ, dar ar trebui să ne amintim ce înseamnă cu adevărat acest cuvânt, ce fel de persoană reprezintă el.

Astăzi, cuvântul țăran, a ajuns să fie o rușine, o jignire, deși, dacă stăm și căutăm în arborele genealogic, descoperim la a doua sau la a treia generație, că majoritatea suntem țărani.

Așa că haideți să apreciem toate eforturile și sprijinul rudelor de la țară.

În primul rând, că trebuie să te gândești că datorită ajutorului lor poate ai reușit să îți depășesti condiția, să locuiești acum într-un oraș, să reușesti să ai mai mult decât aveai.

Țăranii, sunt niște oameni muncitori, și nu trebuie să uităm că și noi vedem rezultatele  muncii lor. Aceștia, se ocupă cu grădinăritul, agricultură și creșterea animalelor. Muncesc pentru ei, familiile lor, iar unii chiar și pentru o parte din populație.

Mi-am petrecut multe vacanțe la țară și știu cum este să trăiești în mediul rural. De aceea și apreciez munca depusă de țărani, dar nu în ultimul rând, respectul, bunul simț, educația de care dau dovadă copiii, și anume, viitori oameni, crescuți de țărani.

Bineînțeles, există și excepții. Persoane, care nu stiu să se comporte în societate, nu știu să respecte, să aprecieze munca depusă de cei din jurul lor, dar aici vorbim despre alte tipologii și factori care i-au îndemnat pe aceștia să ajungă așa.

În final, te invit și pe tine să recunoști că ești un țăran!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s