Dulce casă, cum te decorez?

Cu toții visam la propria casă înca de când eram micuți. Cu atat mai mult, ne plăcea să ne decorăm micile căsuțe pe care le construiam sau le aveam gata făcute. Cel puțin, eu asta îmi amintesc. Iar apoi, urma decorarea casei în care locuiam. Mutam obiecte și rearanjam ce era posibil. Iar camera proprie cu atât mai mult suferea modificări. Bănuiesc că asta vi s-a întâmplat și vouă.

Stilul de amenajare al casei pentru care aș opta în prezent, ar fi cel modern. Pentru că acesta îți încântă privirea ție, mebriilor familiei și musafirilor. Te poți juca cu lumina, forme, culori și poți îmbina elemente comfortabile. Iar, în final, să simți senzația grandioasă a frumosului, liniștii și a spațiului, pentru că acest stil este potrivit și pentru încăperile mici. De asemenea, aș încorpora elemente de bază cum ar fi: texturi, lemn, corpuri de iluminat (pe c are le-aș transforma în obiecte de artă de sine stătătoare), accente metalice și culori.

Mi-aș alege mobilier cu forme geometrice, piese de mobilier simple și perne colorate, la fel ca și covoarele.

Dacă ar fi să aleg magazinul de unde aș cumpăra articole pentru decorarea casei, ar fi Diego. De ce? Pentru că ai din ce alege! Și, mai mult decât atat, sunt prețuri avantajoase! Diego, are o varietate de produse de calitate. Aici, veți găsi colecții în trend cu ultimele tendințe ce privesc decorațiunile interioare.

Spre exemplu, aș alege un covor de genul acesta.

5996285526210-szonyeg-tulipo-art-20786-110-3dminta-01

La Diego, am văzut mai multe modele pentru covoare moderne. Acestea, fac parte dintr-o colecție nouă și sunt 3D. De asemenea, modelele ies în relief datorită contururilor tunse manual.

Când vine vorba despre perdele și draperii, Diego are de asememea o gamă variată de modele, culori, materiale și accesori pentru acestea. Ce este cel mai interesant, este că deja prietenul nostru, Diego, s-a gândit încă o dată să ne sară în ajutor cu tivire/ surfilare sau alte servicii pentru articolele pe care le cumpărăm.

În final, nu pot decât să vă urez să ajungeți și voi cât mai repede întru-un magazin Diego. Sigur ai unul si la tine în oraș. Sunt 28 în tară.

Menționez că acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s