O Cenusăreasă care trăiește in secolul XXI

În rândurile de mai jos, vreau să vă vorbesc despre pantofi, o Cenușăreasă modernă și un prinț pe măsură. Toate ascestea, având în comun iubirea. După cum știți, femeile adoră pantofii. Oricâte perechi ar avea pentru ele nu contează. Tot se vor mai găsi modele noi pe care vrei să ți le cumperi și să le asortezi cu o nouă ținută.

Am să vă scriu două citate spuse de persoane pe care le consider importante. Ce-i drept, regăsesc adevăr în spusele lor. Marilyn Monroe, spunea:„ Dă-i unei fete pantofii potriviți și va putea cuceri lumea”. Acest citat spune multe despre femeie și cum se simte ea când poartă tocuri.

Iar Kenneth Cole ne spune: „O femeie obișnuită se îndrăgostește de 7 ori pe an. Doar 6 sunt pantofi”. Aceasta este o dovada că iubim pantofii.

Aș vrea să vă vorbesc acum puțin despre trecut.

Cu siguranță ai auzit povești din trecut în care se spuneau ca bunicile noastre și-ar fi dorit sa aibă atâtea modele de pantofi cum întâlnim în zilele de astăzi. De asemenea, chiar și noi, fetele, când eram mici, ne jucam  și ne încalțăm cu pantofii mamei, iar asta era cea mai mare bucurie de pe vreme aia. Ne plăceau pantofii cu toc, dar și poveștile.

De curând, am descoperit magazinul de pantofi Carmine Shoes. Și vă spun că și Cenușăreasa și-ar fi dorit să-l întâlnească. Pot spune că aici găsești modele frumoase pentru care și aceasta, cu siguranță ar fi fost invidiată și mai mult de surorile ei vitrege. De ce? Pentru că este magazinul în care găsești pantofi de damă superbi! Și dacă ar fi fost să facă o alegere dintre atâtea modele disponibile, eu cred că ea ar fi optat pentru o pereche de pantofi stiletto Red Queen. I s-ar fi potrivit cu  trăsăturile și rochia care îi punea frumusețea în valoare.

Și uite, mă gândeam că datorită pantofilor Carmine Shoes, și dacă aceasta trăia în secolul XXI, cu siguranță lucrurile ar fi stat altfel, și ar fi arătat altfel.

Carmine Shoes creează de peste 13 ani pantofi pentru femeile care știu să recunoască și să aprecieze eleganța, calitatea, stilul și priceperea de care dau dovadă cei iscusiți din echipa creatoare.

769x498px-banner

Eu chiar aș schimba firul narațiunii din care a făcut parte Cenușăreasa.

În primul rând, am putea să mai găsim o fata ca ea, ca și Cenușăreasa. Aceasta având o mamă și doua surori vitrege. Ca orice tânără, își dorește să se distreze. Așa că aceasta vrea să meargă la balul care se va ține la Palatul Știrbey din Buftea. E bucuroasă că aici întâlnește tinere cu stil, eleganță și frumusețe cum numai la prințese poți găsi. Dar mai ales e bucuroasă că a ajuns la evenimentul la care îl poate întâlni pe prințul Katrin. Cenusăreasa, știe că mai are două surori invidioase pe ea, dar își dă seama că acest prinț are ochi doar pentru ea, fiind că este o fată specială cu trăsături, calități și personalitate rar întâlnită. Ei, au mai interacționat pe Facebook și chiar s-au întâlnit întâmplător de câteva ori în drum spre facultate.

Katrin, era un viitor designer de încălțăminte, iar pentru asta, toate fetele erau topite după el. În urma unui dans blues, cei doi devin și mai apropiați și reușesc să discute despre ultimele întâmplări din viața lor. Dar în viitorul apropiat, vraja se destrăma. Cenusăreasa, nu avea voie să depășească ora 00:00, mama vitregă și tatăl său, încă îi puneau interdicție să ajungă acasă după această oră. Și asta se întâmpla chiar dacă ea avea peste 18 ani.

În grabă, era inevitabil ca Cenusăreasa să nu își piardă pantoful. Dar noroc cu Katrin, care găsește imediat pantoful. Se uită la el, îl analizează, vede de la ce brand este și spune: „Voi încerca să creez și eu un pantof ca acesta în foarte scurt timp, dar acum trebuie să o găsesc pe cea care l-a pierdut”.

Ajunge acasa după terminarea fastuoasă a petrecerii. Și îi rămâne gândul la Cenușăreasa. Nu își dă seama unde a dispărut așa dintr-o dată. Dar totuși vrea să o gasescă pe cea care și-a pierdut pantoful, își promite că va ieși cu ea în oraș oricine ar fi și că prima pereche de pantofi pe care o va crea, i-o va oferi ei. Simțea că intuiția lui nu are să dea greș și că va fi o fată pe placul lui.

Dar cum să o găsească? Chiar în noaptea aceea, Katrin, postează pe grupul de Facebook al prințeselor următorul mesaj: „ Cine și-a pierdut un pantof de la CarmineShoes, aseară, la Palatul Știrbey din Buftea, este rugată să îmi lase un mesaj în privat”. Bineînțeles, Katrin a primit imediat sute de mesaje și cereri de prietenie. Dar, nici unul de la adevarata posesoare a pantofului.

Dimineața, se trezește cu un nou mesaj în chat, era de la ea, de la Cenușăreasă. Îi povestește cum l-a pierdut în grabă. Iar Katrin stabilește o întâlnire cu ea.

De atunci încolo, cei doi își dau seama că se plac din ce în ce mai mult și că vor rămâne pentru tot restul vieții împreună. Visul lui s-a îndeplinit, iar prima creație de pantofi, îi aparținea ei.

Acum, Cenușăreasa, a devenit soția lui Katrin, celebrul designer de încălțăminte. Iar cu siguranță, Cenușăreasa, este invidiată și la ora aceasta pentru viața împlinită pe care o trăiește.

În final, vreau să menționez că acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s