Desene ce îmi animau copilăria

Vreau să vă vorbesc despre desene animate. Ce-i drept, recunosc, eu nu m-am preocupat în copilărie de chestii de genul. Nu m-am uitat de foarte multe ori la desene. Și atunci când o făceam, mă uitam la Tom și Jerry sau la alte desene care rulau în acele momentele la TV, iar acum nu aș știi să vă mai spun cum se numeau.

Până încep să vă mai povestesc câte ceva din ce am văzut pe vreme aia, vă las mai jos un gif, motivațional, aș spune eu și cu care îți poți începe bine dimineața.

 

sursă gif: tumblr.com

Episodul care mi-a plăcut cel mai mult a fost cel cu Tom și Jerry de Crăciun. Jerry, este bucuros de cadouri, le analizează și se ascunde printre toate. Totuși, lecția cu care putem rămâne după acest episod, o consider ca fiind una de umanitate, în primul rând. Pentru că lui Tom îi pare rău de Jerry să îl lase toată noaptea afară. De altfel, acesta înghețase. Tom îl ia și îl dezgheață la foc. Acesta făcând un gest de prietenie și dându-i chiar și o acadea. Dar,  să nu uităm că ei în continuare rămân inamici. Jerry, de fiecare dată se ascunde de Tom. Știe că nu se lasă mai prejos și ca nu o să îi facă pe plac lui Tom. Tot în acest episod, Jerry ajunge să se ascundă chiar într-o mănușă de box.

Din fiecare episod al lor, învățăm cate ceva. Ceva care poate să ne fie folositor sau nu. Un lucru manifestat de unul dintre cei doi care ne poate insipra.

Aș vrea acum să vă scriu cate ceva despre Empire Film. De la aceștia venind și provocarea de a vă scrie. Empire Film este un distribuitor important de film independent și animații din România, aceștia având ca activități de bază producția audio-video, post-producție cinematografică și servicii de authoring pentru formatele DVD, Blu-ray și Blu-ray 3D.

Am tras cu ochiul pe site-ul acestora, și dacă ar fi să aleg, dintre animațiile lor, mi-aș alege: Cu toții la Surf! și Stă să plouă cu chiftele.

Pe final, v-aș îndemna să vedeți cât mai multe desene, voi, copii, dar să vi le alegeți cu grijă sau să facă părinții voștri acest lucru. Pentru că am văzut că o parte dintre ele nu mai pot fi educative, din punct de vedere al limbajului.

Iar pentru voi, adulții, v-aș recomanda să vă mai uitați la desene într-un week-end, chiar dacă nu mai sunteți copii.

Menționez că acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

 

Empire

Un gând despre „Desene ce îmi animau copilăria

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s