ADN Antreprenor 2016

ADN Antreprenor este evenimentul la care descoperi oportunitățile antreprenoriatului românesc.

De aici, vei afla care este profilul antreprenorului român și care sunt nișele care s-au dezvoltat în ultimii 20 de ani de afaceri.

adn_antreprenor_300x250

 

Antreprenorii, specialiștii și consultanții de succes sunt cei care pe 30 martie, vor fi prezenți la Athénée Palace Hilton, Bucureşti pentru conferința ADN Antreprenor, eveniment organizat de revista Biz, prima revistă de afaceri din România care a schimbat printul românesc prin importante premiere jurnalistice şi proiecte speciale.

Dintre speakeri amintind pe: Radu Timiş, Preşedinte, Cris Tim; Cristian Constantinescu, CEO, Noriel; Felix Tătaru, Preşedinte-fondator, GMP Group; Mihai Panfil, Owner, Origo; Cristian Logofatu, Co-Founder, Bittnet Systems; Andrei Popea, General Manager, FIVE’S Internaţional, Liviu Nistoran, CEO & Founder, Evolio şi Florian Neagu, Director adjunct, Direcţia Stabilitate Financiară, BNR.

La ADN Antreprenor, vei putea discuta cu speakerii ce ne vor prezenta care sunt cele  mai eficiente strategii de dezvoltare, dar și provocările și oportunitățile ce ni le oferă mediul românesc de afaceri în 2016.

Cele menționate mai sus, le afli de la speakeri cu renume în bussiness-urile românești, dar și de la reprezentanți ai noului val de afaceri care aduc nișe profitabile și de succes.

Dacă îți dorești să vii la eveniment, și să afli mai multe despre dezvoltarea ADN-ului de antreprenor, te poți înscrie aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s