Flori- surpriză

Dedic acest articol tuturor celor care iubesc florile.

Am ținut să încep cu acea frază, deoarece consider că nu există femeie care să nu iubească florile. Dar, mai ales, să le primească. Și vă spun, nu îți trebuie o anumită ocazie ca să oferi flori cadou. Florile reprezintă iubire, viață, culoare, parfum, sentimente. Așa că alege cu grijă ce flori oferi și maniera în care le dăruiești.

De curând, am descoperit livrare buchete trandafiri in Bucuresti. Site, de unde poți să comanzi online florile cu livrare gratuită.

Mi-a atras atenția acest buchet de iriși și trandafiri albi. Printre ei au chiar și lalele. Asta înseamnă că într-un buchet, am majoritatea florilor mele preferate, plus parfumul, eleganța și delicatețea transmisă de acestea.

buchet-de-irisi-si-trandafiri-albi-1sIYZ

Eu când vorbesc de flori, nu pot să nu îmi exprim sentimentele pe care mi le trezesc acestea.

Și chiar vizavi de asta, am o amintire.

Mi-am adus aminte cum am petrecut o zi de naștere. După o zi plină, în care fusesem plecată toată ziua, ajung într-un final acasă. Aproape că uitasem și că este ziua mea după o așa zi plină. Petrecerea o stabilisem pentru week-end. Dar o surpriză nu întârzia să apară.

În acea seară, de când am intrat în casă, am simțit un miros de flori. Un parfum suav, lin, proaspăt. Iar eu nu înțelegeam de unde vine. Îmi deschid usa de la cameră. Și….Surprizăăă!!! Parfumul florilor de aici venea. Nu apuc nici să aprind lumină, că deja am văzut multitudinea de flori îmbietoare, lumânărele și bețișoare parfumate.

flori2

Primisem cele mai frumoase flori cadou. Parcă mi se aduseseră toate florile la domiciliu. Și nu orice flori, florile mele preferate. Printre care trandafiri, frezii, crini, lalele, orhidee. Toate în multitudine de culori și coșuri mari.

Se pare că pentru mine s-au comandat flori. Zici că se dăduse spargere intr-o florărie din București. Curierii florilor au fost familia și prietenii mei. Aceștia s-au gandit la o surpriză si zic eu, că le-a ieșit super bine.

flori7

Nici astăzi nu am uitat. Și îmi aduc cu plăcere aminte de asta.

Sfatul meu ar fi să oferiți flori. Pentru că acestea sunt transmițătoare de sentimente.

Nu așteptați o zi specială pentru asta. Orice zi este dedicată florilor. În orice anotimp acestea ne încântă simțurile cu parfumul lor și vederea cu multitudinea lor de culori.

Bineînțeles, flori oferim doar persoanelor pe care le iubim. Știi asta destul de bine. Încă din clasa I-a, ofeream doamnelor flori. Apoi am învățat să le dăruim și mamelor, iubitelor și femeilor, în general. Iar acestea, nu pot să nu simtă decât bucurie. Chiar îmi amintesc cum de fiecare dată mă gândeam…dacă aș primi și eu la fel de multe flori ca învățătoare mea, ce bucuroasă aș fi! Îmi imaginam, că nu aș avea loc pe unde să le mai pun în casă.

Așadar, oferă flori, în orice zi, clipă sau anotimp. Florile, vor fi apreciate de persoanele cu iubire în suflet.

În final, vreau să menționez că acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s