Evenimente reușite

În acest articol, vreau să vă vorbesc despre evenimente. Pentru că este important cu ce rămânem după ce plecăm dintr-o sală și modul în care ne vom aminti de eveniment.

Ca blogger, am participat și particip la multe conferințe. Așadar, am văzut evenimente de multe tipuri. Și pot spune, că și săli de conferințe. Iar lucrul de care ai nevoie pentru un eveniment reușit, este în primul rând, o sală mare de conferințe.

Sala de conferință, trebuie să fie una cât mai prietenoasă. Pentru că este locul în care vei sta o perioadă mai scurtă sau chiar până la câteva ore dintr-o zi. Iar pentru asta, îți trebuie să te simți la fel de bine ca și acasa. Pentru asta, ai nevoie de o sală cât mai spațioasă, bine aerisită, cu scaune și mese care să fie pentru toți participanții.

Mai consider imporant și decorul. Începând de la aranjamentul de pe masă, al șcenei și automat al sălii propriu-zise.

Bineînțeles, contează tematica evenimentului. Iar apoi, prezentatorul. Acesta, este important pentru susținerea prezentării speakerilor. Consider că, un eveniment ajungi să îl numești reușit și perfect (dacă aș putea spune), atunci când în final, s-a prezentat ca fiind peste așteptările tale. Contează și ce speakerii ai prezenți la eveniment. Contează și infomația pe care aceștia o dau. Dar și modul în care ei rezonează cu publicul. În final, contează totul. Iar un eveniment reușit, este cel care a fost gândit în cel mai mic detaliu de către organizatori.

De asemenea, trebuie să ai programul evenimentului bine pus la punct. Pauzele, să fie atunci când este momentul și internet wi-fi.

Un hotel care are o gamă largă de servicii, este  hotel Golden Tulip Times.

 

imagebelvedere_3_0.jpg

Acest hotel ne încântă cu o arhitectură aparte, lumină naturală (chiar apreciez acest lucru în sălile în care observ asta), spațiu generos și instrumente tehnice de care să te folosești pentru o prezentare de succes.

În final, pot spune că evenimentele reușite au nevoie de resurse, timp și dedicare.

Menționez că acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s