Când laptopul te lasă la greu

logo_mediadot_patrat2

Nu îmi spune că nu ți s-a întâmplat și ție vreodată să nu îți mai funcționeze laptopul sau PC-ul. Și chestia cea mai nasoală este că se întâmplă când ți-e lumea mai dragă sau se apropie finalul deadline-ului.

Și se pot întâmpla multe. Să îți pierzi poze, documente, proiecte, chestii de care aveai nevoie. Iar pentru asta, SSD-ul ți-ar veni în ajutor.

Ultima problemă întâmpinată cu laptopul a fost una care mi-a dat ceva bătăi de cap. Pățise ceva Windows-ul. Deh…Așa se întâmplă când sar peste noi și alte versiuni. Și cum toate problemele tehnice vin în momentele în care ai avea cel mai puțin nevoie, așa s-a întâmplat și în seara aia. Voiam să scriu chiar pentru SuperBlog. Dar, ce să vezi. A durat ceva până am remediat problema. Am depăsit deadline-ul, iar ce mi se părea mai grav a fost că nu mai îmi găseam documentul în care mă apucasem să scriu articolul. După căutări îndelungate s-a îndurat să apară. Ce-i drept, atunci mi-am dat seama că e nevoie să știi și parte de IT, sigur te vei lovi de el odată.

Dar haide să îți explic cum a ajuns subiectul acesta la mine pe blog. Provocarea vine de la Mediadot, care are chiar magazin online de unde poți cumpăra. Păstreză-i aproape! Nu știi când ai nevoie de ei. Mai ales ca au oferte SSD. Iar aceste SSD-uri vin dotate cu viteză  de acces și transfer a fișierelor și  a aplicaților, rezistență la șocuri, dar și fiabilitate.

Ce mi se pare interesant este că ai și promotii SSD Kingston. Și îți spun: ai de unde să îți alegi!

11181779_1191560034193379_4769063824927517783_n-e1458986492578

În final, vreau să menționez că acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s