Nunta mult visată

Nu cred că există vreo femeie care să nu și-ar fi imaginat cum ar arăta nunta ei. Bineînțeles, ar fi o nuntă de vis, grandioasă, perfectă dacă am putea spune, toate astea alături de prietenii cei buni, cunoștințe și familie.

Pentru că sunt o persoană minuțioasă mi-aș organiza nuntă până la cel mai mic detaliu. M-aș interesa din timp de meniu, locație, sală și aș opta pentru un decor minunat cu aranjamente florale.

Mi-aș alege o sală mare, spațioasă, primitoare, un loc unde știu că m-aș putea distra cu inivitații cum nu am mai facut-o până atunci.

Aș începe să vă vorbesc despre rochiile de mireasă, dar discuția s-ar întinde și mai mult. Este o grea decizie când știi că ai de ales o singură rochie din atâtea modele. Chiar, te-ai gândit vreodată dacă ai putea să porți 2 tipuri de rochie de mireasă în seara mult așteptată? Să procedezi la fel cum făceai când erai invitată la o nuntă?

Să mai vă zic și despre limuzină, domnișoarele de onoare și mega petrecerea de la restaurant?

Totul trebuie să fie aranjat la milimetru. Să nu lipsească nimic. Să simt sincronizarea.

Ce mai consider important este muzica. Aș opta pentru diferite genuri de muzică. Melodiile să fie ritmate și pentru toate gusturile.

Vreau să ne distrăm la maxim în momentele acelea unice, iar amintirile să rămână păstrate ca vi. Pentru asta, trebuie să am un fotograf profesionist care să știe să surprindă momentele din acea zi, în cele mai frumoase cadre.

Detalii de discutat și aranjat sunt multe. Buchetul miresei este important, așadar și florile trebuie alese pe cele mai bune criterii.

Inivitațiile să fie cât mai plăcute. Să aibă un mod de deschidere deosebit.

Și nu în ultimul rând, contează unde alegi să faci nuntă. Dacă mă întrebi acuma, aș alege să o fac la mare. Sunt o fire romantică și nu ar strica să-mi organizez nunta la un resturant în apropiere de plajă. Iar dansul mirilor fiind pe o melodie bine aleasă.

2-salon-nunta-cu-piscina

Un salon de nuntă ar fi potrivit pentru toate gusturile. Iar spre exemplu, Salon du Mariage, te încântă cu o locație de vis. Tot aici vei găsi multe servicii pe care le poți folosi pentru o nuntă cât mai reușită și pe placul tău. Începând de la spațiu de cazare, pișcină, focuri de artificii, cocktail-bar ultra all-inclusive, cu spectacol de barman și multe altele.

În final, vreau sa menționez că acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

 

2 gânduri despre „Nunta mult visată

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s