Manipulare în advertising?

Nu știu dacă ați auzi de Proud, dar este un proiect marca BOS România. Proiect care din anul 2007, răspunde nevoii tinerilor de a fi la curent cu domenii precum PR, Advertising și Marketing.

Aflat la ediția a zecea, va fi un Proud “altfel”, un Proud “ieșit din tipar”. Tema aleasă este “Manipulare în advertising?” și își dorește să aducă mai aproape de studenți procesul care stă în spatele construirii unei campanii publicitare de succes.

Proiectul se va desfășura pe parcursul a trei zile, 19-21 mai, sub forma unor traininguri și workshopuri.

„Branding the brain” este prima zi a proiectului, în care vom afla de la Alexandru Negrea despre Marketing experiențial și Online consumer behavior în prima parte a zilei, dar și despre  Cei 3 N: NLP, Neuromarketing, Comunicare NonVerbală de la Andreea Grigorean, în cea de-a doua parte.

În cea de-a doua zi (“Ad to your brain”), Irina Becher  își propune să ne vorbeasca despre Tehnicile de advertising: între manipulare și persuasiune. Iar în final, vom analiza câteva campanii de publicitate cu Matei Psatta și Dan Frînculescu.

În ultima zi (“Trending the brain”), urmărim marile tendințele din publicitate cu Victor Stroe, Alecsandra Apostolescu și Miruna Macsoda. Iar proiectul se va incheia cu un treasure hunt al campaniilor publicitare.

Pentru că vor să facă lucrurile cu profesionalism, tot în ultima zi, echipa BOS va avea și un premiu de oferit; studenții care se remarcă pe parcursul celor trei zile vor fi premiați cu câte un internship. DDB România, GraffityPR și McCann va premia unicitatea și perseverența.

Sper să veniți și voi!

Cu cine mă văd joi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s