Vară cu evenimente și concerte frumoase

Cu siguranță auziți și vedeți câte evenimente și concerte frumoase se organizează în vara asta. Vreau să vă spun că nici unul nu se va compara cu altul. La fiecare vei simți altfel atmosfera, vei rămăne cu alt tip de amintiri și le vei compara cu altele.

Cert este un lucru. Dacă ți-a plăcut atmosfera de acolo, vei rămâne cateva zile după, conectat la ceea ce ai ascultat, văzut, trăit și simțit.

Dacă ar fi să îți spun parerea mea, concertele și evenimentele nu au rolul doar de marketing, comercializare și imaginea unor artiști. Toți cei care mergem vom avea niște așteptări personale pentru ceea ce plătim. Și de multe ori, așteptările vin în concordanță cu imaginea pe care ne-o facem asupra respectivilor artiști. Plătim pentru a vedea, auzi și simți lucruri pe care le vom eticheta într-un anumit fel. Plătim pentru experiențe, emoție, bucurie, distracție și ne dorim ca organizatorii să atingă punctul nostru de mulțumire și încântare.

În ultima perioadă, am fost pe la Hey Day, B-FIT in the Street și Street Delivery.

Hey Day a fost evenimentul la care au cântat trupe tribute. În cele 3 zile de festival, mi-a plăcut cum au cântat: Guns’n’Roses, ACDC, U2, Metallica, Aerosmith, Queen, dar și Adele. Aceștia mi s-au părut că au avut voci și interpretare șcenică apropiată de marii artiști.

B-FIT in the Street a fost un festival magic cu acrobații pe catalige, personaje  fantastice, muzicanți, statui vivante, dar și spectacolul Zidul  al celor de la Teatrul Masca.

La Street Delivery a fost o atmosferă unică ce te făcea să te simți ca în Vama Veche. Festivalul a adus laolaltă de 11 ani meserii urbane, alături de meșteșuguri tradiționale. Strada Arthur Verona te încânta cu muzică de calitate, proiecții de film și decor rafinat.

Mai jos, vă las poze de la evenimentele menționate mai sus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s