Strategii pentru viitorul platformei Blogal Initiative

După cum vă dați seama din titlu, trebuie să vorbim despre strategii. Dacă nu ai auzit până acum de platforma Blogal Initiative, ar trebui să vă spun câte ceva despre aceștia.

În primul rând, trebuie să le spunem La mulți ani! Blogal Initiative, platforma dezvoltată de Kooperativa 2.0 este destinată tuturor bloggerilor, loc în care aceștia pot participa la campanii de tip concurs pentru a-și mări audiența blogului, a câștiga premii și a cunoaște mai bine comunitatea online.

Cinci ani de sute de campanii pentru bloggeri, mii de postări scrise pentru campaniile de pe platformă și premii în valoare de și mai multe mii, toate acestea sunt avantajele Blogal Initiative exprimate în cuvinte.

Mai jos, vă las cifrele care dovedesc succesul și implicarea acestei platforme.

5-ani-de-blogalinitiative-554x800.png

După părerea mea, cei de la Blogal Initiative nu au nevoie de foarte multe strategii pentru viitori 3 ani.

Sunt deja o platformă bine gândită care aduce beneficii tuturor părților. Deci, în continuare, ca strategii trebuie să folosească aceleași puncte forte pe care le-au demonstrat și până acum. Este nevoie în continuare de implicarea în cât mai multe campanii, colaborarea cu cât mai multe companii și branduri, și, nu în ultimul rând, premii cât mai atractive pentru toți bloggeri.

Va conta mult cum Blogal Initiative va  evolua din punct de vedere al campaniilor și desfășurarea acestora pentru că, în timp, se vor putea monitoriza cei mai talentați bloggeri. Campaniile educă bloggeri, îi fac să observe ce tip de scriere li se potrivește și vor descoperi pe ce gen de subiecte vor scrie mai bine. Mi se pare utilă aceasta observație, deci ar putea fi văzută în timp și valorificată în vreun fel de Blogal Initiative.

Platforma are nevoie de cât mai multe și mai bune colaborări pentru a avea de fiecare dată succes.

În final, pot să urez decât ca Blogal Initiative să aibă campanii, branduri și bloggeri de nota 10 care vor face o activitate foarte frumoasă acestei platforme.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s