Top Social Brands 2016

Miercuri, pe 23 iunie, am fost la a opta ediție Top Social Brands, conferință ce a prezentat topul brandurilor cu cea mai puternică prezență în social media.

Topul unește 75 de branduri active în social media.

Coca-Cola, Vodafone și Mc Donald’s ocupă primele trei poziții în ediția Top Social Brands 2016, clasament ce reflectă implicarea și vizibilitatea brandurilor prezente în social media din România.

Ca să ajungă campioni în social media, brandurilor au folosit creativitate, constanță în comunicare, rețele sociale alese și nu în ultimul rând, mesaje de impact care au făcut diferența între ei și alte branduri de top. De asemenea, au contat foarte mult campaniile și mixul de comunicare pe care le-au folosit brandurile.

În analizarea brandurilor au fost luate în calcul toate tipurile de activități care pot fi desfașurate pentru promovarea în social media: blog de companie / blog de brand, Campanii pe bloguri, Campanii cu videobloggeri, Pagina de Facebook / Campanii pe Facebook / Aplicații, Cont de  Instagram, Cont de Twitter, Cont  LinkedIn de companie, Proiecte speciale video, Site-uri de user-generated content, Cont Google+, Inițiere sau susținerea unor evenimente dedicate blogosferei sau mediilor sociale, Activități de customer care si de recrutare prin intermediul social media, Acțiuni de endorsare a campaniilor din social media pe TV sau alte medii tradiționale, Conturi pe alte rețele sociale – Snapchat, Tumblr, Periscope sau Flickr.

Mai jos, vă las întregul clasament al celor 75 de branduri care reunesc Top Social Brands 2016.

 

TSB2016

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s