Răcorește-te cu un ceai!

A trecut deja prima lună de vară și parcă nu știm cu ce să ne răcorim mai mult în zilele toride.

Acest articol îl dedic ceaiurilor. Nu știu cât de mult iubiți voi ceaiul, dar eu îl îndrăgesc încă de când eram mică.

Ceaiul mi se pare potrivit pentru orice anotimp. Acesta este benefic pentru orice vreme, cu atât mai mult când sunt temperaturi caniculare. Ceaiul te va răcori mai mult decât o băutură cu gheață. Pe vremea aceasta, un ceai cald te răcorește la fel ca un duș.

Colecția Ice Tea by Arta Ceaiului a dat startul unei veri răcoroase. Arta ceaiului are această colecție ce conține o gamă variată de ceaiuri delicioase, care se prepară rapid și în varianta rece.

Dacă ar fi să vă povestesc ce tip de ceai aș alege de pe site-ul lor, e greu să te decizi pe care le-ai alege pentru că îți dorești să le încerci pe toate.

Dar ca primele opțiuni, aș opta pentru ceaiul Eternal life, ceai verde și alb cu fructe și iasomie.

Iubesc ceaiurile verzi pentru că sunt energizante și revitalizante.

Eternal life conține ginseng, flori de iasomie, albăstrele, bucăți de coacăze roșii și negre, dar și caise. Cu asemenea ingrediente, cum să nu îți dorești un ceai de tipul acesta? Iasomia și bucățile de fructe vor da savoare, revigorare, gust delicios și parfum,  toate astea găsindu-le într-o cană cu ceai.

După cum v-ați dat seama, îmi place ceaiul verde. Și aș opta și pentru ceaiul verde cu ginseng și goji.

Îmi plac proprietățile ceaiului verde, iar împreună cu cele ale ginsengului și fructelor de goji, sunt combinația perfectă pentru un ceai sănătos și încântător, dat de aroma florilor de portocal.

Cu ceaiurile menționate mai sus, dar și cu Pina Colada, mi-aș răcori și prietenii.

Pina Colada este ceaiul cu hibiscus, fulgi de cocos, stafide și bucăți de ananas și măr. Este un ceai estival, cu amestec de fructe exotice ce te poartă cu gândul spre Caraibe.

E clar că acest ceai este ales pentru aromă sa, iar dacă vrei, poți să îl bei cu gheață,  felie de lămâie, portocală sau cu puțină scorțișoară.

Nu are cum să nu îți placă Ice Tea by Arta Ceaiului pentru că e 100% natural, conține bucăți de fructe și cuprinde o gamă largă de arome dată de varietatea sortimentelor. Poți alege între combinații de fructe autohtone, dar și exotice. Și nu în ultimul rând, livrarea comenzii online se va face rapid.

Pe tine ce sortimente te-ar încântă?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s