Hell or High Water

De mâine, 12 august, apare în cinema Hell or High Water, filmul care te ține în suspans până la finalul neașteptat pe care îl are.

Ce mi s-a părut interesant în acest film, este că pe lângă faptul că genul pe care îl prezintă este dramă, crimă, nu lipsesc și momentele cu limbaj umoristic.

Filmul prezintă viața celor doi frați din Texas, Toby (Chris Pine), și Tanner (Ben Foster), care se ocupă cu jefuitul filialelor băncii care amenință cu executarea silită afacerea familiei lor.

Datorită viitorului care le-a fost răpit și perioadei în care au fost despărțiti, cei doi frați trăiesc viața cu o răzbunare aprigă. Totul ia amploare și se schimbă în momentul în care pe firul investigației intră un ranger texan, Marcus (Jeff Bridges), care, la rândul său, caută să facă ultima mare “captură” din carieră înainte de a se pensiona, ajutat de partenerul său Comanche, Alberto (Gil Birmingham).

Se pare că planul ultimului jaf, în care se dorește să se ia toți banii, ajunge să eșueze datorită poliției, care le prinde urma. Iar în final, totul se transformă într-o luptă sângeroasă care se lasă cu pierdere de vieți.

Filmul este distribuit de RO IMAGE.

Regia: David Mackenzie

Scenariul: Taylor Sheridan

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s