Oare ce ne face cu adevărat mai puternici?

De mult zic că scriu despre asta, dar tot căutam cuvinte.

Zic să vorbim despre ce ne face mai puternici. Pentru că fiecare caută să fie așa. Și lucrul acesta îl cauți cel mai mult în tine.

După părerea mea, curajul te face cel mai puternic.

Ambiția e cea care te motivează să ajungi unde ți-ai propus, iar rezultatul te va face si mai puternic.

Avem momente în care simțim că putem fii mai mult sau mai puțin puternici, iar asta depinde cel mai mult de noi.

Tot ce pot să spun este că eșecurile, pierderile și dezamagirile au luat parte la persoana care ești acum. Te-au făcut mai puternic, mai sigur pe tine și te-au invățat cum să acționezi pe viitor.

Consider că puterea o găsești cel mai mult în tine. Pentru asta nu ai nevoie de influențe negative ale celor din jur, ci de ambiție, motivație, energie, curaj, dorință și de ce nu, de ceva adrenalină.

Se zice că ce nu te omoară, te face mai puternic. Și acum gândește-te: de câte ori nu ai simțit asta? Poate nu în momentele de cumpănă, dar sigur după ceva timp ai realizat că fiecare experiență din viața ta te-a învătat ceva, te-a trezit la realitate, te-a făcut să îți dai seama ce era mai potrivit pentru tine sau ce îți doreai cu adevărat.

E posibil să treci prin momente mai grele în care să simți că puterea nu o mai găsești în tine și atunci încerci să o cauți în exterior. Atunci, cred că este important să fii incurajat de oamenii potriviți ție și stimulat să continui să îți îndeplinești dorințele orice ar fii și orice ai simți că te îndepărtează de la țelurile tale.

Într-o concluzie, cred că mai puternici ne fac și tipul de temperament, oamenii din jur, educația, principiile, dorințele, motivația și experiențele de viață avute.

Fiecare își găsește puterea în altceva, și consider că rezultatele din activitățile și trăirile anterioare te formează, te întăresc și te fac să devii alt om, un om din ce în ce mai puternic, care nu se va lăsa învins.

Pe tine ce te face mai puternic?

2 gânduri despre „Oare ce ne face cu adevărat mai puternici?

  1. Ce frumos ai spus… Fiecare din noi avem o putere ascunsa si, exact cum spui tu… puterea ne-o luam din interior si din tot ce ne inconjoara… Mie Maria imi da putere… pentru orice… si atunci cand este greu, sau sunt obosita, sau ma dor toate… Maria e motivatia mea si sursa mea de energie si de viata. :*

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s