Un an de blog

Iata ca am ajuns sa fac 1 an de blog. Un an plin de bucurii, articole (nu multe, doar vreo 70), oameni noi, evenimente si noi perspective.

Acum 1 an, intr-o seara, m-am decis sa imi fac un blog. Nu stiam foarte multe despre asta, dar imi doream sa explorez acest domeniu. Cunosteam cateva persoane care aveau blog, dar nu stiam cu ce se mananca asta. Tot amanam deschiderea unui blog, iar intr-o seara m-am decis sa-l deschid, mai mult in joaca, recunosc. Iar intr-un final am ajuns sa il las sub o denumire kilometrica, cu ambele prenume si nume.

Pe 2 octombrie am participat la Webstock, la gala. Seara aia a fost interesanta. Am cunoscut o alta atmosfera, cu oameni creativi si idei care s-au transformat in proiecte ce aduc schimbare si inovatie. Mi-am dat seama ca acolo se aflau oameni de la care aveai ce invata si cu care puteai face schimb de experienta, si automat, singurul sentiment care mi-a venit in minte atunci, a fost ca regret ca nu am participat si la conferintele de peste zi. Si m-am decis, ca viitorul blog sa ma aduca mai aproape de oameni din industria comunicarii (mai exact de tot ce tine de marketing, advertising, digital, pentru ca sunt domenii care ma atrag) si de evenimentele la care ii pot intalni pe acestia.

Apoi, mi-am dat seama ca blogul ma va ajuta sa imi dezvolt abilitatile de scriere, dat fiind faptul ca intrasem si la master la comunicare.

„Problema” care parea sa apara imediat dupa ce mi-am deschis blogul, a fost ca imi spuneam ca poate nu voi gasi mereu o tema pe care sa o dezbat intr-un articol. Recunosc, nu scriu des, iar cand o fac, imi doresc sa transmit ceva relevant pentru cititorii mei.

In prezent, pot sa zic ca nu mi-am gasit o nisa, dar ma atrage mai mult sa scriu articole personale, prin care sa pot exprima sentimente, dar, de asemenea, imi place sa scriu si despre evenimentele la care merg.

In primavara, a fost SuperBlog, o competitie frumoasa, din care ai ce invata, iar la finalul acesteia, mai exact la gala, iti vei face noi prieteni, te vei distra si vei fii premiat pentru rezultatele tale. Ce vreau sa spun, este ca aceasta competitie te ajuta sa te dezvolti si este o provocare.

Pe final, as vrea sa spun ca imi doresc sa scriu mai mult, si din ce in ce mai bine. Iar ca sfat, injurajez oamenii care doresc sa isi faca un blog, dar in acelasi timp, mi-as dori ca cine isi deschide unul, sa se si tina de treaba, nu doar sa il deschida si atat, iar apoi sa fie inca unul dintre miile de alte bloguri inactive.

Inchei cu urarea care ar fi trebuit sa incep. Multumesc celor care ma cititi, iar celor care vreti sa va faceti bloguri, va urez bafta si inspiratie.

2 gânduri despre „Un an de blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s