Incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu

Cum iarna e inca pe la jumatate, m-am gandit ca nu v-ar prinde rau sa mai aflati despre incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu.

Dar haide sa lamurim mai mult cum sta treaba cu aceste panouri. As mentiona ca panourile radiante sunt niste panouri electrice, care folosesesc puterea radiatilor infrarosii pentru a incalzi.

Panourile radiante cu infrarosu vin la pachet cu o serie de beneficii cum ar fi: incalzirea obiectelor din camera (aerul incalzindu-se indirect de la obiectele incalzite in prealabil),  incalzire eficienta si uniforma a locuintei, pierderile reducandu-se la minim, costuri mai mici, efecte benefice pentru organism, ajutand la circulatia sangelui si neafectand umiditatea din aer, de asemenea, un alt avantaj ar fi simplitatea montajului si spatiul mic pe care panoul il ocupa (grosimea redusa a panoului va da un aspect placut si economisire de spatiu).

Multi oameni, in mod gresit, cand aud de panouri radiante cu infrarosu, se sperie doar la auzul cuvantului radiatii, ducandu-se cu gandul la ceva rau, daunator, ignorand sau nestiind ca aceste radiatii sunt benefice organismului.

Si daca tot v-am facut curiosi si vreti sa aflati si mai multe despre aceste panouri, va las si un articol despre ele.

Un gând despre „Incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s