Pizza Roulette- o provocare

Pentru cine nu a auzit de Pizza Roulette, tin să vă spun că este o campanie recent lansata de oliviera.ro.

Provocarea suna cam asa: tu strangi o gasca de prieteni la tine, apoi comanzi pizza pe pagina campaniei.  Pizzele care vor ajunge la tine vor avea ceva special, o surpriza, una dintre felii va fi foarte iute. Tot ce va trebui sa faci va fi sa iti provoci prietenii sa se stranga in jurul unei pizza, sa invarti de acea pizza, apoi sa vezi reactia celui care nimereste felia iute. Iar daca vei face fotografii sau clipuri video si le urci pe Facebook sau Instagram cu hastagul #PizzaPartyOliviera, ai ocazia de a castiga premii iuti si interesante.

Si acum, dupa ce v-am prezentat in ce consta provocarea acestei campanii, vreau sa va spun cu cine as juca eu Pizza Roulette.

Daca ar fi sa aleg dintre bloggeri, as vrea sa fiu la masa alaturi de George BuhniciChinezu si Manafu, dar si alaturi de bloggeri mai putin cunoscuti, care de acum inainte incep sa se afirme si sa isi gaseasca nisa, cu alte cuvinte colegi de breasla, mai apropiati de varsta mea. Si se stie ca atunci cand se intalnesc bloggerii, atmosfera este una familiala si prietenoasa pentru ca deja s-a creat o comunitate dupa evenimentele la care ne-am vazut, intalnirile intre bloggeri, colaborari si concursuri.

Acum ca ati citit ideea provocarii si cu cine as juca eu Pizza Roulette, va recomand sa dati mai departe ideea provocarii, sa va adunati gasca de prieteni si sa impartasiti reactia prietenului „norocos de iute”.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s