Cum ar fi daca mi-as construi o franciza

 

Daca as avea sansa sa devin antreprenor, as alege  franciza Tucano Coffee. Imi place acest brand pentru ca are produse de calitate si o atmosfera frumoasa si linistita in orice cafenea. Ambientul din cafenele Tucano este unul  atractiv dupa parerea mea pentru ca avem tot felul de elemente si obiecte de decor din cultura tarilor producatoare de cafea. Mi-a placut acest brand inca de cand a ajuns si in Romania pentru ca este viu colorat si te imbie cu diferite arome de cafea, care sunt imbinate cu atmosfera de liniste, pace si iubire.

Mi se pare viabil sa iti dezvolti o franciza profitabila in Romania pentru ca ai o serie de avantaje cum ar fi: achizitioanarea produselor consacrate, clientii cunoscand reputatia brandului si produselor, asistenta financiara si transparenta in achizitii, oportunitati de dezvoltare, echipamente de know-know, traininguri initiale, suport continuu pentru marketing si politica comerciala, produse la pret de productie, asistenta pentru gasirea locatiei corecte si designul incaperii.

Nu toti suntem facuti sa devenim antreprenori, dar este o meserie de viitor si frumoasa. Si ce este cel mai bine in aceasta situatie este ca vei avea mereu provocari pentru dezvoltarea francizei si intr-o zi vei reusi sa realizezi o masterfranciza, care te va ajuta sa iti dezvolti afacerea si vei reusi sa deschizi mai multe unitati si sa vinzi licente sub-francizatilor din teritoriul respectiv.

Si daca tot am luat exemplul Tucano Coffee, as incerca sa extind acest brand, sa adaug produse mai multe in portofoliu, sa fac o colaborare cu cateva edituri, ca sa imi dea carti. As lua carti din cele mai citite. De asemenea, as deschide cate o cafenea in orasele mari din tara, iar pentru studenti as oferi reduceri la produsele noastre si carduri de fidelitate.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017.

francizero.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s