O traducere buna, un pas inainte

In acest articol va voi vorbi despre traduceri.  Intodeauna o traducere buna va fi un pas inainte spre progres. Nu cred ca nu a existat un moment in viata voastra in care sa va spuneti ca ati fi avut nevoie de o traducere mai buna, care v-ar fi fost de un real ajutor in acele momente. De care momente va vorbesc acum? Cred ca voi stiti mai bine, dar spre exemplu, atunci cand aveati nevoie de texte traduse pentru licenta, disertatie sau documente din strainatate, era cam greu sa gasiti o traducere potrivita.

Din 2004, Agenţia de traduceri Swiss Solutions ne ofera traduceri specializate in peste 80 de limbi pe domenii diferite, cum ar fi: automotive, medicină și farmacie, juridic, economic, inginerie, IT și marketing.  Si cel mai important este ca poti sa faci dinainte o estimare de pret a traducerii.

Am inceput sa va povestesc despre traduceri pentru ca este foarte important sa avem o traducere corecta si clara. Iar solutia pentru textele pe care le vrem traduse nu este Google Translate sau alte site-uri de traduceri online. Stim clar cu totii ca aceste site-uri nu ne ofera traaduceri potrivite si corecte. Iar traducerea de care ai nevoie poate sa iti influenteze viata si deciziile pentru ca o traducere facuta corect va face o diferenta fata de una facuta prost si te ajuta in anumite situatii sa nu ajungi la erori sau posibile neintelegeri.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017.

logo_swiss_solutions_mic-300x153.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s