Si betivi si mincinosi

Filmul prezinta povestea a doi parinti alcoolici care incearca sa se ascunda de fiica lor, dar si de prieteni.

Cei doi protagonisti au dificultati financiare din ce in ce mai mari, dar acestia isi fac planuri bine puse la punct, cu gandul ca vor reusi sa depaseasca problemele, dar rezultatele sunt unele pline de esec si de-a dreptul comice.

Frank si Nancy Teagarten sunt un cuplu din clasa de mijloc instarita, care vor sa traiasca decent si nu pare sa le lipseasca ceva material. De asemnea, cei doi isi doresc o educatie buna pentru fiica lor. Sunt mandri de ea si chiar ca au condus-o in prima zi la colegiu. Dar imediat dupa aceste momente de fericire, se dezlantuie raul, acasa sunt asteptati de catre un recuperator de bunuri neachitate. Cei doi parinti nu vor sa isi priveze fiica de studii, asadar cauta solutii pentru a face rost de bani. Masurile se gasesc a fi unele disperate, precum sunt si problemele. Sunt scoase lucruri de vanzare din casa, se  inchiriaza casa, iar ei raman in curte, ca sa bea. Alcoolul pare sa le dea curaj, dar si solutii nebunesti pentru a isi ascunde lipsa de bani fata de toata lumea.

Filmul scoate in evidenta incercarea de a fi o familie implinita, de a depasi problemele cu care nu ai crede ca te vei confrunta vreodata, dar si tonul comedios pe care il vedem cam in toate secventele din film. Intr-un cuvant, regizorul a vrut sa faca haz de necaz povestea acestui film.

Distributia: Alec Baldwin, Sasha Mitchell, Treat Williams, Salma Hayek, Bridget Moynahan

Din 8 februarie, filmul a aparut in cinema si este distribuit de Ro Image.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s