Sunt aici in continuare

Revin dupa o pauza indelungata. Imi este putin greu sa scriu dupa pauza asta, dar eu zic ca scrisul va ramane mereu o pasiune pentru mine. Chiar daca aici nu am mai fost prezenta de mult timp, pe Facebook si Instagram ati fi mai putut da de mine si vedea ce am mai facut, pe unde m-am mai plimbat.

Nu vreau ca acest articol sa il transform intr-o poveste de lamentare, ci intr-unul care va fi punct de pornire spre noi orizonturi. Suntem inca la inceput de an, timp care pare ca zboara destul de repede si care nu mai are rabdare sa astepte in rutina, vechi obiceiuri si isi doreste schimbari pentru viitor. Iar pentru asta, e de luptat in fiecare zi , in primul rand cu tine, apoi cu situatiile din jur.

Dupa o perioada in care sanatatea nu mai tine cu tine si oamenii apropiati pana atunci, pleaca, este timpul sa o iei de la capat, oricum te-ai simti si sa iti spui ca ai invatat ceva din experientele avute si de la acei oameni. Devii mai puternic, inveti sa ierti si iti continui drumul tau si cred ca cel mai important, sa nu iti mai amintesti vreodata cu regret ce ai trait si sa pastrezi in minte doar amintirile frumoase pentru ca acestea nu o sa poata fi luate niciodata de cineva.

Pentru noul an imi doresc sa fac lucruri care sunt sigura ca v-ar ajuta si pe voi. Si anume  sa fac curatenie in viata si sa renunt la oamenii toxici si cu care nu ma mai identific pentru a putea sa evoluez pe drumul spre implinire si succes. Vreau sa fiu mai recunoscatoare pentru tot ce am si sa ma fortez mereu sa ies din zona de confort. Iar sportul, somnul si alimentatia sanatoasa sa fie catalizator pentru un stil de viata mai bun.

Vreau sa ne citim mai des si sa tinem legatura impartasind frumoasele lucruri pe care le facem. Scrisul nu va muri si e modul prin care poti sa iti exprimi cel mai bine starile sufletesti.

Multumesc celor care au ramas in continuare alaturi si sa ma iertati ca nu am dat mereu parte din mine printr-un articol scris aici.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s